Hány évesnek ajánlanátok a Percy Jackson könyveket?
Figyelt kérdés
10-14 éveseknek láttam, mint ajánlat, de engem érdekelne, a kérdésem, hogy lekötne idősebbeket is, vagy ahhoz már túl gyermeteg?
18L
2021. márc. 11. 13:46
1/5 anonim válasza:
Simán leköt. Fiatalabb voltam, amikor olvastam, de még mindig nagyon szeretem.
20/L
2/5 anonim válasza:
Én is 18 vagyok, nemrég olvastam őket, simán lekötött és tetszett is. Én alapból is mindenre vevő vagyok aminek köze van a görög mitológiához, de ha nem lenne jó könyv akkor én se olvasnám végig - de jó könyvek, nyugi. :)
Nem olyan szempontból gyerekes/nekik ajánlott, hogy kimondottan 'leegyszerűsített' egy kicsi gyerek szintjére.
3/5 anonim válasza:
Szerintem tuti tetszene. Nagyon vicces volt, imádtam. Talán elolvasom még egyszer.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, igazán segítettetek!
Azt hiszem, elolvasom, már nagyon kíváncsi vagyok :D
2021. márc. 12. 10:20
5/5 anonim válasza:
Én is most olvastam őket, 18 évesen, és imádtam őket. Számomra totál, mint a Harry Potterek, bármikor, bármilyen körülmények között szívesen olvasom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!