Valakinek nincs meg esetleg Maszler Irén: Játékpedagógia című könyve? Az érettségihez nagy szükségem lenne rá, de sajnos annyira régi hogy sehol nem tudom beszerezni.
Szia!
Érdeklődni szeretnék, hogy az érettségi felkészüléshez milyen könyvekből tanulsz még?Nem volt információm erről a könyvről és pont most nézem át ezt a részt!Megtaláltam az interneten a könyvet!Örülök neki, hogy írtad!
Emelt vagy középszintű érettségit fogsz tenni?Én emelt érettségizek!
Tudnál segíteni nekem?
Köszönöm szépen!
Szép Napot!
Üdv
Szia, privátban is írok majd ha szeretnéd, de leírom ide is, hogy aki még érintett az tudja. Nekem ezek a könyvek vannak meg:
Kozma Béla: Pedagógia I, II (2001)
Maszler Irén: Játékpedagógia (2002)
Falus Iván, Szivák Judit: Didaktika (2004)
Ezek mind hasonló borítósak hiszen egybe tartoznak. Bár didaktika nem lesz idén, ennek ellenére jó ha van.
N.Kollár Katalin, Szabó Éva: Pszichológia pedagógusoknak (2004)
Bár idén ez sem lesz a témakörök között. Illetve még egy neveléstörténetem van. Ugyan ettől a kiadótól (Osiris).
Mészáros István, Németh András, Pukánszky Béla: Neveléstörténet (2005)
Visszatérve én is emeltezni fogok, októberben.
Szia!Köszönöm szépen a válaszod!Persze írhatsz privátban is!
Még átnézem azokat is amiket ajánlottál!Én májusban fogok érettségizni!Nagy segítség a könyv ajánlásod nekem és másoknak is! :)
De talákozzunk privát üzenetben!Ott írok egy-két dolgot énis!
Köszönöm mégegyszer!
Üdv K.
Sziasztok!
Én is beállok a sorba, keresem a könyvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!