Miért nem maradnak meg a dolgok?
Figyelt kérdés
Újabban elkezdtem könyvet olvasni és tetszik, meg tök jó! Viszont csak addig maradnak meg bennem a történések, szereplők (a főszereplők megvannak, de a mellékszereplőket tökre elfelejteml, amíg olvasom. Aztán mikor kis szünet után tovább olvasok, úgy kell visszakeresnem vagy agyalni rajta, hogy ki kicsoda és mi történik épp, mert nem emlékszem az előzményekre, vagyis inkább úgy mondom, hogy az előzmények egy jórészére.. Erre mi lehet megoldás?2021. febr. 23. 18:09
1/7 anonim válasza:
2/7 A kérdező kommentje:
Na jó ezen szakadtam! 😂😂
2021. febr. 23. 18:14
3/7 anonim válasza:
Lehet, hogy keveset alszol. Attól ki tud simulni az agy.
4/7 A kérdező kommentje:
Hát igazság szerint a múlt héten 3 órákat aludtam, amúgy átkagosan 5-6 órák sikerülnek!
2021. febr. 23. 19:03
5/7 anonim válasza:
Na menj aludni mert hamarosan Alzheimeres leszel és az nagyon rossz :(
6/7 A kérdező kommentje:
Sajnos dolgozni megyek nemsoká, nem aludni! :/
2021. febr. 23. 19:10
7/7 Mirk válasza:
Szellemi fáradtság, eriggy aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!