Mardekáros harry potter fanfiction?
Ha a slash nem kizáró tényező, akkor:
A Mardekár meglepő titkai
Ezt most még befejezetlen, de ha szeretsz jókat nevetni, akkor érdemes elolvasnod.
Elég más szemszögből nézi a Mardekár házat, Voldi legyőzése után játszódik.
Merengőn megtalálod.
Én rengeteget olvasok Wattpadon (szinte csak HP fanfictiont), úgyhogy tudok párat ajánlani😁
A Mardekár szégyene (vagy büszkesége?) - ez egy lányról szól, aki Harryéknél egy évvel fiatalabb
Így neveld a sárkányodat - Dramione
Mindig a hintánál - a Tekergők idejében játszódik
Szeretet nélkül - Tom Denem idejében játszódik
Szikra - Draco ff
Dirty big game - Dramione
Amerikából jöttem - 2 részes, egy amerikai lányról és Fredről szól
A másik Zambini - ehhez nagy spoiler lenne leírni, hogy kiről szól, de hamar rájössz majd, a lényeg, hogy Blaisenek van egy tesója
A Black hagyaték - Cedric x Black szereplő fanfiction
Lumos - fény a sötétben - két amerikai roxfortos lányról szól
Now's our time - Harry Potter fiáról (James) és Neville Longbottom lányáról (Alice) szól
Liz Merlin - Merlin leszármazottjáról szól, Harryék idejében játszódik
Love is the Cure - Sirius Black ff
Hullajózan Anglia - Ilvermornyból egy lány átmegy a Roxfortba, mert meghaltak a szülei
Semmi. Semmikor. Sehol.
Én, mint bájitalmester? - Snamione fanfic
Veszélyes ~ egy Malfoy lány élete - Draco húgáról szól
Most így ennyit írok le, remélem elég és találtál olyat, ami megtetszett, de ha nem, Wattpadon megtalálsz @slytherbby néven, ott van egy olvasólistám csak Harry Potteres könyvekkel💚
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!