Tudnátok Stephen Kinghez (témában és írói "szintben") hasonló szerzőket ajánlani?
Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem csak el aktívan olvasni, és eddig Stephen King könyvei nagyon tetszettek, ezért szeretnék még hozzá hasonló költőket megismerni.2021. febr. 17. 22:02
2/9 A kérdező kommentje:
#1 Köszönöm, utána fogok nézni!
Egyébként elnézést a rossz kifejezésért a kérdésben, a "szintet" úgy értettem, hogy hasonlóan egyszerű nyelvezet, könnyed humor, és érdekes, és elágazó történetszálak.
Hosszú napom volt, nehezemre esik az igényes fogalmazás :D
2021. febr. 17. 22:17
3/9 anonim válasza:
Dean Ray Koontz és Chris Carter is jó választás szerintem nár Chris Carter kicsit krimisebb inkább mintsem horror. Valamint Stephen King fia, Joe Hill is egy zseni, a Szarvakat imádtam! :)
4/9 A kérdező kommentje:
#3 Köszönöm szépen, lecsekkolom majd őket :)
Esetleg ha valaki még tud, szívesen várok még szerzőket :)
2021. febr. 17. 23:16
6/9 anonim válasza:
Ja msot olvasom más is említette már.
8/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat! :)
2021. febr. 18. 12:17
9/9 Crush80 válasza:
Joe Hill-t nem probaltam, de adok egy eselyt neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!