A Black nővérek fiatalkoráról szóló fanfiction?
Figyelt kérdés
Bármelyikük szemszögéből íródhat, lehet wattpadon, és merengőn is. Hasonlóra gondolok, mint a Black ház nővérei fanfilm, csak könyvre. Remélem tud alaki jót. Lehet benne Bellamort is, de mivel ez ugye csak egy "fan párosítás" megelégszem Louissával, és Tedromedával is.2021. febr. 14. 11:46
1/8 anonim válasza:
én hamarosan kirakom a fanfiction-ömet, mondjuk ott ki lesz bővítve plusz egy testvérrel, aki velük együtt nevelkedett, csak fiatalabb náluk.
szó lesz a black-házban folyt viszonyokról és arról, hogy a múltban ki mit tett, stb. a szereplőm pl. kapcsolatban áll majd andromeda-val, de csak titokban. időben a negyedik résszel kezdődik majd.
2/8 A kérdező kommentje:
Jó ötletnek hangzik, érdekelne. Esetleg meg tudod mondani, hogy milyen címen, és hova fogod feltölteni?
2021. febr. 20. 17:41
3/8 anonim válasza:
wattpaden lesz fent, a címét még ki kell találnom :) de majd küldök ide egy linket, ha kiraktam.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. febr. 21. 09:28
5/8 anonim válasza:
Bocsi, fanfictiont nem ismerek, de van egy rajongói film erről, a címe: Sisters of house Black. A Bellatrixot játszó színésznő egyszerűen zseniális benne! Ha még nem láttad, érdemes megnézned, ha érdekel a nővérek fiatalkora, biztos ez is érdekes lesz.
6/8 A kérdező kommentje:
Igen, láttam már. Tényleg jó kis film, főleg ahhoz képest, hogy nem hivatalos.
2021. márc. 17. 08:22
8/8 A kérdező kommentje:
Igen, láttam már, és fentebb is volt szó róla.
2021. máj. 1. 13:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!