Leiner Laurátol melyik a kedvenc könyvetek és miért ?
Én pl azért tartom kicsit unalmasnak az Szjg-t, sőt inkább csak a főszereplőt, mert szerintem nagyon unalmas személyisége van( és nem azért, mert olvas hisz és jó tanuló, hisz én is sokat olvasok és jó tanuló vagyok, de hiányzik belőle a határozottság, az izgalom).
Nekem Kinga személyisége ezerszer jobban tetszett, Cortez nekem egyáltalán nem tetszik:/, tipikus Nagy Márk fan vagyok na😂
De amúgy rengeteg vicces rész van, csak kb egyik se Renihez kapcsolódik, hanem a fiúkhoz és Kingához. Szóval ja ezért tartom unalmasnak.
Legalábbis Leiner Laura írásai közül a legunalmasabbnak, csak hogy pontosítsak.
Ez egy kegyetlen kérdés. Legjobban a Bexi, a Szent Johanna és az IOV, különösen a Bízz bennem. A Mindig karácsony-t is szeretem, ahogyan a Bábelt is.
És hogy miért tartják sokan unalmasnak a Szent Johanna gimi-t?
Laura egy átlagos lány gimis éveit írja le egy naplóregényben. Egy átlagos lány minden napja tele van izgalmakkal? Nem.
És ez az, amiért ennyire tökéletes ez a sorozat. Mert kellenek bele ezek a részek (amik tulajdonképpen egyáltalán nem unalmasak, mert Laura mindig feldobja őket a humorral).
Azért ennyire jó, mert valóságos. Mert tényleg ilyenek vagyunk mi is.
Az SzJG úgy tökéletes, ahogy van.
UI.: I LUV MÁDAY
Az SZJG. Miután kiolvastam, szabályosan lelki beteg voltam, amiért véget ért a sorozat, imádtam a szereplőket is, a 12.b egy nagyon összetartó osztály volt:D Bírtam Reni stílusát, a könyv hangulatát, én egy jó regénynek gondolom.
Tudom, sokan azt mondják, hogy túl kidolgozottak a karakterek, meg, hogy van benne jó néhány hiba, de én ettől függetlenül még nagyon szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!