Ajánlotok jó romantikus könyveket ?
Párválasztó sorozat😍😍
Fiúknak akiket valaha szerettem 1-2-3
Off Campus sorozat
Stage Dive sorozat
Off Campus -, Briar U-, Ez a srác-, Egy nap talán-, Gyönyörű sorscsapás sorozatok.
Külön álló könyv:
- A legkedvesebb szomszéd
- A romboló
- Szívtipró pilóta
-Velünk véget ér
Illetve Vi Keeland könyvei, én eddig a Beosztottat, a Megbízót illetve az Órákon át kívánlakot olvastam, ezeket tudom ajánlani, de azt mondták, a többi is nagyon,jó:)
Illetve a Szexi szelfi, és a Szeress és hazudj sorozat :)
Remélem segítettem!😊
Stephen King: Az, mint romantikus könyv? Kb meg van említve benne, hogy Beverly szerelmes Billbe, és kb ennyi.
Én a Leányrablás Budapestent ajánlom, nagyon jó regény.
Meg ha nem idegenkedsz a Japán kultúrától, vagy az angol olvasástól (csináltam hozzá magyar fanfordítást, úgyhogy ha kéred, szívesen megosztom), akkor a Rascal Does Not Dream of Bunny Girl Senpai-t ajánlom, mert az is borzasztóan jó regény. A címe elég gagyi, de maga a regény nagyon jó.
#7 köszönöm sokat segítettél , az off campus most olvasom de eszmeletlen jó
#8 koszi neked iss :) bele fogok nézni a másikat meg elkuldheted bele nezek szívesen
Itt tudod letölteni: [link]
Nem lett tökéletes, lévén azelső fordításom, de ha lesz kedved, olvass bele! Én nagyon szeretem a regényt (az animét pedig, ami feldolgozza, még jobban), úgyhogy nagyon ajánlom! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!