Mit gondoltok Sarah J. Maasról?
Kedves 7-es kommentelő! Nem azt mondtam, hogy szenvedj végig x oldalt, hanem azt, hogy így nem jogos a könyv lehúzása, mivel nem ismered a történetet, nem olvastad végig. Az első rész után azt mondtad, hogy ez a könyv szar. Mire fel? Értem, hogy nem tetszik de attól még nem kell lehúni az egész sorozatot. Ha végig olvastad volna és továbbra is az lenne a véleményed róla, hogy nem jó, akkor azt mondom, rendben. Nem tetszett, mindenkinek más az ízlése. De mint már mondtam fogalmad sincs a sztoriról, a többi igencsak összetett karakterről, és még a főszereplőről sem. Úgy alkottál véleményt, hogy nem is ismered a tényeket. Szóval igen, így inkább tartsd meg magadnak.
6-os kommentelő voltam!
Én nagyon szeretem, a Tüskék és rózsák udvara sorozatát imádtam, és a Föld és vér háza első részét is. Az Üvegtrón valóban nem a legjobb, de vegyük figyelembe, amikor azt írta, ~17 éves volt, és azóta sokat fejlődött.
Én minden esetre a többi könyvét ajánlanám, remekek, viccesek és szórakoztatóak. Kellőképpen lefogalalják a figyelmet, és remek világot|pítenek fel.
/A Crescent city 910 oldalas, annyira jó volt, hogy 4 nap alatt elolvastam/
Ne ítélkezzünk egy könyv után!
Az Üvegtrón első része még valóban nem olyan jó, és látszik, hogy Sarah még kezdő volt. De hát valahol el kell kezdeni, nem?
Egyébkémt szerintem a második résztől belendül, nem kell feladni az első rész után!
Most rendeltem meg a hetedik részét, és a kedvenc sorozatommá vált. Én imádom a szereplőket, az új karaktereket és a régieket is.
Szerintem mindenképpen olvasd el!
Valamennyire értem az elsőt.
Mármint, ne értsétek felre, az Üvegtrón jelenleg a kedvenc könyvem.
Abban viszont igaza van, hogy Celaena elég "nyafogós".
Igazándiból szerintem ezzel semmi baj, mert ugye (ahogy Az orgyilkos pengéjéből kiderült) lényegében az egész életét luxus körülmények között élte.
És ahogy mondta Anselnek is, attól, hogy hozzászokott a rossz körülményekhez, még szeretnie nem kell.
Szerintem nagyon jól meg van írva, nekem legalábbis tetszett.
Az ACOTAR-t még nem volt alkalmam elolvasni, de tervben van.
Akinek nem tetszett az üvegtrón ajánlom, hogy fusson neki újra. Az első két könyvben egy elveszett kislányról olvashatunk, de az írónő volt olyan kegyes, hogy bepillantást engedett nekünk a felnövésébe.
Celaenának hatalmas karakter fejlődése lesz és nem mellesleg a történetnek nem kevés mondani valója van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!