A többi Twilight könyvben is van a címre utalás?
Én csak a napfogyatkozásban találtam a 608.oldalon.
,,A szám sarka szomorkás mosolyfélére húzódott.
-Tudod,hogy én is így gondoltam rád??Az én személyes napom.Te oszlattad el a felhőket.
Felsóhajtott.
-A felhőkkel még csak megbirkózom.De egy napfogyatkozás ellen hiába hadakoznék."
A többi könyvben is van ilyen címre utalás??
Van:
-az alkonyatban Edward mondja Bellának, hogy a számukra legbiztonságosabb napszak az alkonyat (vagy vmi ilyesmi)
-az újholdban pedig mikor Edward elhagyja Bellát és ő bolyong az erdőben, majd rájön, hogy biztosan azért nincs fény, mert újhold van
előző vagyok:
Vajon itt mindig ilyen sötét van éjszaka? Biztos átszűrödik a felhőkön valami kis holdfény, és a lombsátor résein át idáig is lehatol...
véletlenül elküldte de itt folytatom
De nem ma éjszaka. Ma éjszaka az ég teljesen sötét. Talán ma éjjel egyáltalán nem is világit a hoold-holdfogyatkozás van vagy újhold.
Újhold...összeborzongtam pedig nem is fáztam.
Én tudom az Napfogyadkozásét-ét.
Jacob mondja Bellának.
-Te vagy az én napom.Az éjszakákkal még megküzdöm, de egy napfogyatkozással már nem bínék el.
Élőző.
Bocs csak most vettem észre hogy te is kiírtad az eclipset.
A breking Dawn-nak nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!