Az ízlésedtől függ. Alapjáraton ifjúsági regény, úgyhogy ha a YA-ért nem vagy oda, lehet, hogy ez sem fog tetszeni. Ha tetszett az Éhezők viadala, vagy a Beavatott, vagy más hasonló disztópikus könyv, ezt is élvezni fogod.
2021. febr. 9. 16:03
2/7 A kérdező kommentje:
Mi az a YA?
2021. febr. 9. 17:10
3/7 anonim válasza:
Young Adult = "Fiatal felnőtt"
Ifjúsági irodalom
2021. febr. 9. 17:22
4/7 anonim válasza:
Én kiolvastam mindhárom kötetet, és imádtam. (Nem gondoltam volna, hogy egy könyvbe lehet jumpscare-t rakni de ennek sikerült...) Viszont utána egy életre megutáltam a könyveken alapuló filmeket, amit tettek az útvesztő könyvsorozattal, hát... megvásárolták a címet, majdan csináltak belőle (nem is egy, hanem HÁROM) méretes amerikai filmnyelvi agyérgörcsöt.
A könyvet mindenképp ajánlom. A filmtől inkább óva intenélek.
2021. febr. 9. 17:44
5/7 anonim válasza:
Nekem viszont nem tetszett. A YA disztópiáról lehúztak egy századik bőrt, mikor az előzők sem voltak valami fenomenálisak.
2021. febr. 9. 18:09
6/7 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett, számomra kellően izgalmas, néha félelmetes is volt. A film belőle nem tetszett, más lett. Szerintem kifejezetten egyedi a történetvezetése is, legalábbis én hasonló történetet nem láttam sem filmben, sem könyvben eddig.
2021. febr. 10. 11:07
7/7 anonim válasza:
Nekem sem annyira tetszett. Az első része még jó volt, de ahogy bonyolódtak meg derültek ki a dolgok, valahogy egyre kevésbé volt számomra érdekes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.