Könyvet még nem. Mindig is novellákat írtam. Jelenleg 3 olyan storym is van ami novellának hosszú, de regénynek rövid. Azon gondolkozok, hogy ezt a 3-at egybe rakom, és megpróbálom kiadni könyvként.
(Nem tudom, hogy a válaszom könyvnek számít-e😅)
7 évesen írtam az első történetemet, bár az rajzokkal együtt talán volt húsz oldal. :D
Három novelláskötetet írtam (kb 450 oldalasak) írtam, az első már ki van adva, a másik kettő fordítás alatt áll. Egy regényem tavaly jelent meg, de még legalább tucatnyi projektem van különböző fázisokban.
Igen. Két regényt, a harmadikon dolgozom.
Az első hamarosan meg fog jelenni (egyelőre csak e-könyvként), már a szerkesztőnél van, a másodikat még most szerkesztem, korrektúrázom én. Reményeim szerint a második már nyomtatásban is meg fog jelenni idén. (Nem magánkiadás, úgyhogy eltart egy darabig a szöveggondozás).
Nem tartom magam írónak. Ez a hobbim (bár minden más is, amit csinálok, mivel szeretem).
Szeretek itt beszélgetni néha; futottam már bele nagyon tehetségesnek és fejlődésre képes fiatalba is. Kisebb terjedelmű írásokat szívesen bétázok ingyen is (lektori vélemény, esetlegesen szerkesztés, korrektúra) [hosszabb műveket már nem, csak kiadó részére].
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!