Milyen gazda-szolga kapcsolatról szóló könyveket ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Számomra a kor és műfaj mindegy, bármi jöhet ebben a témában. Eddig leginkább történelmi rabszolgás regényekbe botlottam, de azokból is írhattok.Köszönöm szépen előre is.2021. febr. 5. 22:30
1/7 anonim válasza:
O tortenete, ez egy alap mu ebben a temaban.
2/7 anonim válasza:
Az oroszlán jele trilógia
Mistress of Rome
3/7 anonim válasza:
A szolgálólány meséje? Nekem tetszett, elgondolkodtató, megrázó. A történetben jól kivehető a kapcsolat.
5/7 anonim válasza:
3-mas és 4-es, a vicc, hogy a sorozat sokkal jobb, mint a könyv. A könyvet kb. végiguntam.
6/7 anonim válasza:
5-ös, ízlések és pofonok, nekem tetszett, elkapott a hangulata nagyon, a második részét is olvastam, az már nem ért az eredeti nyomába.
Kétségtelen viszont, hogy a sorozat is remekmű lett, én azután olvastam, így is tudott többet adni. (A 3-as)
7/7 anonim válasza:
- P. G. Wodehouse Jeeves könyvei
- Colson Whitwhead: a földalatti vasút
- Don Giovanni / Don Juan sztorik
- Carlo Goldoni: két úr szolgája
- Erich Kästner: három ember a hóban
- Alexanre Dumas: Monte Criso grófja
- Jana Toboso: Kuroshitsuji / Black Butler (manga)
- Sleepy Rawen: korbácsra nevelve (wattpadon van fent)
- sorozat: Csengetett, M’Lord?, Downton Abbey
- film: the servant, gosford park
Öh... most ennyi jutott eszembe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!