Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Antikvárium-on ha előjegyzek...

Antikvárium-on ha előjegyzek valamit arra mennyi esély van hogy meglesz?

Figyelt kérdés

2021. jan. 27. 09:58
 1/6 b1812567 ***** válasza:

Ezt senki nem fogja tudni.

Van amiből évekig egy példány nem kerül elő, van amit meg hetente visznek be az antikváriumokba.

2021. jan. 28. 10:16
 2/6 anonim ***** válasza:

Van, de olyan gondatlanul csomagolnak, mintha nem is emberek csinálnák. Lehet, hogy valami fogyatékossággal élőket foglalkoztatnak, ahogy kinéz.

Az ügyfélszolgálat meg semmit nem ér.

Szóval, ha máshonnan be lehet szerezni, az jobb.

De nem attól a vaterán áruló cégtől, akik rendszeresen olyan könyveket hirdetnek eladásra, ami nincs is meg nekik.

2021. jan. 31. 16:49
 3/6 anonim válasza:

MÁsodik:

Te az antikvarium.hu-ra gondolsz vagy melyikre?

Mert elég sok van az országban.

Nekem az antikvarium.hu -val sosem volt gondom még.

A csomagolással sem.

Neked mi volt?

2021. febr. 3. 10:54
 4/6 anonim ***** válasza:

3

A szegedi antikvarium.hu ra. Nekem még külön kérés után is úgy körbetekerésztek és összevissza, nem derékszögben törve, kemény kartonpapírral 1 db vastag könyvet, hogy a könyv sarka betörött, lenyúzódott.

Panaszt nem tudtam tenni, az ügyintézőnél nem lehet tovább jutni.

A harmadik ilyen eset után feladtam, kb 2 éve hiába is küldik, hogy megjött az előjegyzett könyv, hagyom, nem idegesítem magam, hogy velem fizettetik ki a rengeteg papírt a csomagoláshoz, trehányul csomagolnak és megsérülnek tőle a könyvek.

Panaszt tenni meg nem hagynak, fütyülnek az elküldött képre, hogy nézzék meg, hogy mi lett a könyvekkel a "csomagolásuk" miatt.

Az nem zavart volna, hogy a pontrendszeres vásárlással is valami baj volt, de a könyvekben a kár, az fájt.

2021. febr. 3. 14:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Én 1000 darab feletti könyvet rendeltem tőlük az évek során, soha nem volt gond, profin csomagolnak. Mivel 900 000 körüli könyvük van, nagyobb az esély, hogy bármit megkapsz (kivéve mondjuk az 1850 előtti könyveket) mint bárhol. B opciónak ott Bookline és a Vatera. 1850 előttire meg a Borda vagy a Központi.
2021. ápr. 1. 08:14
 6/6 anonim ***** válasza:

"De nem attól a vaterán áruló cégtől, akik rendszeresen olyan könyveket hirdetnek eladásra, ami nincs is meg nekik."

Rajtuk én is kiakadtam.

2021. ápr. 1. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!