Mh.. kérdése:
Nem találom ezt a könyvet?
Figyelt kérdés
Schöltz Róbert Hegedűvel és puskával című könyvét szeretném beszerezni és elolvasni viszont neten nem találok semmilyen oldalt ahonnan meg tudnám rendelni. Kezdő olvasó vagyok így nem tudom ha pl könyvtárban megkérdezem meg tudják rendelni a könyvet? Hogy tudnám ezt megoldani?2021. jan. 25. 15:06
1/7 anonim 

válasza:

Én magát a könyvet sem találtam sehol
2/7 A kérdező kommentje:
Én is csak a borítóját találtam mikor rákerestem:D
Neten ajánlották
2021. jan. 25. 15:23
3/7 anonim 

válasza:

Nem, nekem konkrétan azt írta ki, nincs találat, és kész. Biztos ez a címe meg az írója?
4/7 A kérdező kommentje:
Igen, biztos
2021. jan. 25. 15:43
5/7 A kérdező kommentje:
Próbálj meg Scholtz-t írni Schöltz helyett. Így utólag nézem hogy tények rosszul írtam le, bocsánat.
2021. jan. 25. 15:44
6/7 anonim 

válasza:

Dehát ez nem egy könyv, hanem egy kiállítás címe, amit Scholtz Róbert Gergely állított össze.
Csak nem azért gondoltad, hogy könyv, mert a miskolci könyvtárban is volt a kiállítás, akinek a megnyitójáról beszámoltak? ;)
7/7 A kérdező kommentje:
Azt mondták neten hogy ez egy könyv. Utána néztem kicsit jobban és volt egy interjúja ahol a könyvről kérdezgették
2021. jan. 26. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!