Az alábbi Harry Potter kellékek közül ha egyet választhatnál és azt felhasználhatnád, melyik lenne az ?
Figyelt kérdés
2021. jan. 12. 17:07
A kérdező szavazást indított:
Láthatatlanná tévő köpeny
Százfűlé-főzet
Veritaserum (igazságszérum)
Feltámadás köve
Felix Felicis (szerencseszérum)
Szerelmi bájital
Időnyerő
Rókázó Rágcsa
Zsupszkulcs
Seprű
41 szavazat
2/7 anonim válasza:
Az időnnyerő túl jó a többihez képest
3/7 anonim válasza:
Időt nyerni, bár sok befektetéssel és sok erkölcs feladásával, de a valóságban is lehet.
Észrevétlenné válni is könnyű, főleg ha az emberek lenéznek, megvetnek, semmibe vesznek.
Az igazsághoz hozzáférni viszont - tapasztalatom szerint - ezeknél is nehezebb. Ebben a világban, a fizikai valóságban MINDENKI átveri a másikat.
"Egymást szedjük rá, hogy tudunk, de a valón majd mind elámulunk."
4/7 anonim válasza:
Hermionét lehagytad.
Ezek közül a köpeny.
A Rókázó Rágcsát meg nem is értem...
5/7 A kérdező kommentje:
4: Hermionét ? Nem értem..
A Rókázó Rágcsa pl sütinek álcázva egy ellenségednek odaadni, hogy szaladjon a retyóra.
2021. jan. 17. 00:24
6/7 anonim válasza:
"Hermionét ? Nem értem.."
:D Én sem. Vagyis sejteni vélem, hogy annyira rá van görcsölve a csajozás témájára, hogy itt is belelátja a hülyeséget a dolgokba.
7/7 anonim válasza:
Láthatatlanná tévő köpeny. Megnézném egy napját annak a srácnak aki tetszik nekem nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!