Tinik-mennyire tartjátok gáznak a könyveket ifjúsági(nemzetközi) irodalmat-ha kapnátok ajándékba örülnétek-olvasnátok?!?
Én örülnék neki, akkor ha olyan témájú könyvet adnál nekem, ami engem is érdekel 🤷♀️
Egyébként nagyon kevés tini szeret olvasni, szóval valószínűleg a többség nem örülne egy ilyen ajándéknak.
Azért nem mindegy, hogy milyen ifjúsági.
Szent Johanna gimi típusú, csak nemzetközi?
Kössz nem.
Árnyvadász univerzum típusú?
Még jöhet.
De az Élet és halál szériának (Aliens, Predator, AVP, Prometheus) jobban örülnék (bár ez képregény). Meg az Alien: Isolation - Izoláció eddig már biztos rendelhető, és nemsokára egy-egy új alien és predator könyv is kijön.
19/L
Épp feletted írtam, hogy nem kell nekem Szent Johanna gimi. :D
Attól függ. Szent Johanna Gimi-félék nem kellenek, de még a fent említett Árnyvadász-univerzum félék sem. Ha viszont olyan, mint mondjuk a Hamis Herceg, akkor örülnék is neki.
18/L
amcsisorozat tinikrimik néven jelent meg van adrien mole is és e:mc2 szeretlek is.....
a házban ahol lakunk gondoltam odaadom egy ismerős srácnak hátha a szegényebb sorsú-tanulásban lemaradottaknak oda tudná adni....
csak ennyi örömet akartam szerezni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!