Irnatok vmi csajos könyveket?
Figyelt kérdés
ilyen igazi csajos,tinis könyveket,esetleg lányregényeket ha tudtokb irnatok letöltési linket is vagy elküldenétek ha meg van nektek?2010. aug. 13. 09:51
1/20 anonim válasza:
Volt már ilyen kérdés az elmúlt pár napban, keress rája! Úgyis van időd!
Bal oldalt, kereső: csajos könyv.
aztán, figyeld, mi mindent dob ki
2/20 anonim válasza:
3/20 A kérdező kommentje:
lattam mar ezeket,de azert meg irhatnatok!!
2010. aug. 16. 10:40
4/20 anonim válasza:
én a vöröspöttyös könyveket szeretem:
Evermore(ennek 5 része van) romantikus csajos izgalmas stb. én nagyon szeretem
Vámpír Naplók (habár könyvben nem olyan jó mint a sorozat én attól mg szeretem)
5/20 anonim válasza:
A vörös pöttyös könyvek tényleg jók,pl. Claudia Gray: Evernight( 2.rész: Stargazer,3.rész: Hourglass), de nekem a kedvenc íróm Meg Cabot ,neki is vannak csajos könyvei, pl. Neveletlen hercegnő sorozat( 10 részes+ 5 különkiadás),aztán a Locsifecsi királynő sorozat(ez 3 részes) és még sok más szuper könyv tőle. De van az igazi nagyon csajos könyv,:Cecily von Ziegesar-tól a Bad Girl könyvek(azthiszem egyelőre 7 rész van belőle,és a 8. novemberben jelenik meg) És még van Lisi Hrrisontól a Klikk könyvsorozat(ebből egyelőre 4 rész van). na,ezek jutottak hirtelen eszembe. Rem. segítettem:-D
6/20 anonim válasza:
A vörös pöttyös könyvek tényleg jók,pl. Claudia Gray: Evernight( 2.rész: Stargazer,3.rész: Hourglass), de nekem a kedvenc íróm Meg Cabot ,neki is vannak csajos könyvei, pl. Neveletlen hercegnő sorozat( 10 részes+ 5 különkiadás),aztán a Locsifecsi királynő sorozat(ez 3 részes) és még sok más szuper könyv tőle. De van az igazi nagyon csajos könyv,:Cecily von Ziegesar-tól a Bad Girl könyvek(azthiszem egyelőre 7 rész van belőle,és a 8. novemberben jelenik meg) És még van Lisi Harrisontól a Klikk könyvsorozat(ebből egyelőre 4 rész van). na,ezek jutottak hirtelen eszembe. Rem. segítettem:-D
8/20 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :)
2010. aug. 16. 13:24
9/20 A kérdező kommentje:
utosó. azopk közül amelyiket irtal nincs meg neked valamelyik?ha igen at kuldened oket?
2010. aug. 16. 13:25
10/20 anonim válasza:
A Jaqueline Wilson könyvek is nagyon jók, bár az inkább 1O-15 éveseknek, nem tudon, hány éves vagy...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!