Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Irnatok vmi csajos könyveket?

Irnatok vmi csajos könyveket?

Figyelt kérdés
ilyen igazi csajos,tinis könyveket,esetleg lányregényeket ha tudtokb irnatok letöltési linket is vagy elküldenétek ha meg van nektek?
2010. aug. 13. 09:51
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
0%

Volt már ilyen kérdés az elmúlt pár napban, keress rája! Úgyis van időd!

Bal oldalt, kereső: csajos könyv.

aztán, figyeld, mi mindent dob ki

2010. aug. 13. 14:01
 3/20 A kérdező kommentje:
lattam mar ezeket,de azert meg irhatnatok!!
2010. aug. 16. 10:40
 4/20 anonim ***** válasza:

én a vöröspöttyös könyveket szeretem:

Evermore(ennek 5 része van) romantikus csajos izgalmas stb. én nagyon szeretem

Vámpír Naplók (habár könyvben nem olyan jó mint a sorozat én attól mg szeretem)

2010. aug. 16. 11:07
 5/20 anonim ***** válasza:
66%
A vörös pöttyös könyvek tényleg jók,pl. Claudia Gray: Evernight( 2.rész: Stargazer,3.rész: Hourglass), de nekem a kedvenc íróm Meg Cabot ,neki is vannak csajos könyvei, pl. Neveletlen hercegnő sorozat( 10 részes+ 5 különkiadás),aztán a Locsifecsi királynő sorozat(ez 3 részes) és még sok más szuper könyv tőle. De van az igazi nagyon csajos könyv,:Cecily von Ziegesar-tól a Bad Girl könyvek(azthiszem egyelőre 7 rész van belőle,és a 8. novemberben jelenik meg) És még van Lisi Hrrisontól a Klikk könyvsorozat(ebből egyelőre 4 rész van). na,ezek jutottak hirtelen eszembe. Rem. segítettem:-D
2010. aug. 16. 11:50
 6/20 anonim ***** válasza:
68%
A vörös pöttyös könyvek tényleg jók,pl. Claudia Gray: Evernight( 2.rész: Stargazer,3.rész: Hourglass), de nekem a kedvenc íróm Meg Cabot ,neki is vannak csajos könyvei, pl. Neveletlen hercegnő sorozat( 10 részes+ 5 különkiadás),aztán a Locsifecsi királynő sorozat(ez 3 részes) és még sok más szuper könyv tőle. De van az igazi nagyon csajos könyv,:Cecily von Ziegesar-tól a Bad Girl könyvek(azthiszem egyelőre 7 rész van belőle,és a 8. novemberben jelenik meg) És még van Lisi Harrisontól a Klikk könyvsorozat(ebből egyelőre 4 rész van). na,ezek jutottak hirtelen eszembe. Rem. segítettem:-D
2010. aug. 16. 11:50
 7/20 anonim ***** válasza:
33%
bocs,2-szer küldte el:-)
2010. aug. 16. 11:55
 8/20 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :)
2010. aug. 16. 13:24
 9/20 A kérdező kommentje:
utosó. azopk közül amelyiket irtal nincs meg neked valamelyik?ha igen at kuldened oket?
2010. aug. 16. 13:25
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
A Jaqueline Wilson könyvek is nagyon jók, bár az inkább 1O-15 éveseknek, nem tudon, hány éves vagy...:)
2010. aug. 16. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!