Melyik Szjg részben van az, amikor Cortez addig rugdossa a Reni székét, hogy Reni leesik róla?
Figyelt kérdés
A tanár/nő meg azt kérdezi Corteztől, hogy miért csinálta. Cortez pedig valami olyasmit válaszol rá, hogy "Mert ilyen elcseszett humorom van".
Ha tudod, hogy ez mikor van, akkor kérlek írd le a kötet számát és hogy melyik napon történt.
Előre is köszönöm! :)
2020. dec. 20. 15:19
2/6 anonim válasza:
Szerintem nincs ilyen rész egyik könyvben sem.
4/6 anonim válasza:
1-es vagyok. Én csak egy hasonlóra emlékszem és szerintem arra gondol a kérdező. Mikor dolgozatot írnak és Cortez talán tényleg ruhdossa a székét, hogy arrébb menjen a padjával és a végén Virág mellé kerül. Azt hiszem így van, de nem tudom melyik rész.
5/6 anonim válasza:
Szerintem arra gondol a kérdező, amikor dolgozatot írnak és Reni mindig arrébb megy a székével, hogy Cortez el tudja olvasni a helyes válaszokat. Sajnos már nem emlékszem melyik kötetben volt, de talán a negyedikben
6/6 Szcsenge123 válasza:
Asszem a 6.részben van, de nem biztos... 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!