Ha a muglik nem látják a dementorokat, mivel magyarázták meg ha egy dementor kiszívta egy mugli lelkét?
Elképzelhető, hogy a varázslók begyűjtik őket és a Szent Mungóba zárják őket.
Ha muglik között maradnak, akkor gondolom a régi időkben egyszerűen rámondták, hogy megháborodott és valami intézetbe vagy tébolydába zárták. A modern korban meg pszihiátriára vinnék.
Első vagyok
Meg még az lehet hogy simán hagyják meghalni az utcán mert azt hiszik bolond hajléktalan vagy valami.
Szerintem nem zárják be a Szent Mungóba őket, mert akiből kiszívja az életet a dementor, vagyis az a mugli aki dementor csókot kap, meghal. Ezeket a holttesteket szerintem eltemettém a hozzátartozók és egyszerű szívleállással, fulladással magyarázták. (Én így tudom elképzelni az érzést)
Duddley csak érezte őket.
5: lélek=élet.
Így ölik meg az azkabani foglyok egy részét. Ők így táplálkoznak, a halállal.
Szerintem azt hitték, hogy megháborodott, vagy valamiért hirtelen lebénult, és egy ideig nyilván próbálgatták gyógyítgatni. Aztán, mivel aki dementorcsókot kapott, konkrétan soha többé nem jön rendbe, szerintem sorsára hagyták. Hamarosan valószínűleg úgyis meghalna.
Szerintem a varázslók azért nem mondanák el az érintett mugli hozzátartozóinak, mert azok vagy nem hinnének nekik vagy elmondanák amit hallottak a többi muglinak is, ezáltal lelepleződne a varázsvilág.
Dudley nem látta a dementort, csak érezte. Miután Harry hazacipeli, ha jól emlékszem, Dudley mutogat a mellkasára, hogy ott érzett valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!