Tanar-diak viszony konyv?
Szivesen olvasnatok egy ilyen konyvet? Kisse polgarpukkaszto,de szerintem pont ez benne az erdekes. Elkezdtem irni egyet. Ide teszem a linket. Velemenyeket kerhetnek? Meg epitojellegu kritikat esetleg. Ki adatnam rendes konyv formajaban is,ha lenne olvasoi korom,ha persze jo.
Még mindig borzasztóan sok helyesírási hibával és szerkezetüket tekintve értelmetlen mondattal van tele. Hány éves vagy?
Wattpadra 14 éves tiniknek elpötyöghetsz, de karriert ettől ne várj...
Olvass nagyon sokat, ha író szeretnél lenni.
Ez irtó gyors, egy ilyen típusú kapcsolat kibontakozásában legalábbis irreálisan. A pasinak óvatosnak kéne lennie, mert a tanári karrierje lehet a kapcsolat ára, a lánynak meg azért, mert tapasztalatlan, meg amúgy is félénknek ábrázoltad.
Nekem amúgy az a bizarr érzésem van tőle, mintha egy szexuális ragadozó igyekezne tudatosan behálózni egy kiszolgáltatott, érzelmileg labilis lányt. Már akkor úgy éreztem, amikor a teremben odament hozzá, túlságosan bizalmaskodó volt, az meg végképp, hogy a lakására hívta. Kellemetlen volt emiatt olvasni, de ha tényleg ez a célja, és nem romantikus kapcsolat ábrázolása, akkor jó az irány persze. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!