WATTPAD! Elfelejtettem a jelszavam kértem új jelszót de még mindig nem kaptam meg az emailt a wattpadtól ?
Nem tudod másik email címre kérni? Sok alkalmazasnal van olyan opció, hogy "próbálkozzon máshogy" (vagy valami ilyesmi.
Esetleg indítsd újra a telefont
Nekem is volt ilyen, és kellett pár nap, mire megtalaltam az emailt, amit állítólagos aznap küldtek el. Megesik. Ha most nem megy, próbálkozz esetleg holnap, vagy pár ora/nap múlva
Én volt, amikor hetekig vártam az emailt, hiába kértem mindig új megerősítő emailt, sosem kaptam meg. A végén nem tudom, hogy hogy oldottam meg, elég régen történt már.
Mindenesetre, az összes helyen megnézted már? Mármint a spam mappában, akkor gmail.com-nál van olyan, hogy közösségi mappa vagy micsoda, citromailnál nem tudom hogy vannak, de nézd meg mindenhol, illetve az emailes keresőbe is írd be, hogy "Wattpad." Vagy esetleg azt, hogy "no reply" (ugye általában no reply nevű email címekről küldik az ilyen emaileket).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!