Leiner Laurától melyik könyvek ajánlanátok, melyben van karácsony?
Figyelt kérdés
"Akkor szakítsunk" - olvastam.
"Mindig karácsony" - most olvasom, de már gondolkodom, mi legyen a következő, és mivel itt a karácsony, szeretném kilőni a karácsony témájú könyveket tőle, mert nem szeretnék tavasszal vagy nyáron a karácsonyról olvasni. :D
Szóval melyik könyvek szólnak tőle karácsonyról? :)
2020. dec. 7. 23:37
11/12 anonim válasza:
Talán tényleg csúnya helyesírási hiba, azonban még csúnyább saját hülye elgondolásból Leiner Laura miatt cseszegetni fiatalnak vélt rajongókat. Miközben hozzáteszem, hogy nem csak fiatalok rajonganak érte. Lehet ehelyett Marok Marcsival is tölteni a napot, hasznosabb volna, hátha levezetődne a felgyülemlett feszültség. ;-)
12/12 anonim válasza:
Leiner Laurának nincs másik téli/karácsonyi könyve. Én már kb. Az összeset olvastam😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!