Aki olvas Murakami Harukát melyik a tanulságosabb könyve?...
A norvég erdő vagy kafka a tengerparton? Vagy esetleg vmi más...
Csak egy könyvet tudok venni, és szeretnék vmi izgalmasat, de tanulságosat.
Egyedül a sötétedés utánt olvastam tőle
Az attól függ, a Norvég erdő realisztikusabb, de az öngyilkosság a központi témája, úgyhogy ha az nem vonz, akkor inkább kerüld.
A Kafka sokkal inkább mágikus realista, mint Murakami legtöbb könyve. Úgyhogy ha az tetszik benne, akkor azt válaszd.
(Ha nem utalványod van, akkor ajánlom, hogy a Geopen kiadó honlapjáról rendelj, mert ott most 30% kedvezmény van pl. a Kafkára. De a Norvég erdőt sajnos ott nem lehet kapni. Ahogy sajnos máshol sem, ha jól látom...)
Köszi🥰
Azt az oldalt is, az 1q84 et régebb óra el akarom olvasni, csak drága😅
Ha azt olvastad akkor annak is tudsz egy olyan rövid leírás mint az elöző?
És meddig tart a leárazás?
Hát igen, az három kötet, de nagyon megéri. Én szerettem mindent benne, nagyon olvasmányos, két szálon fut, a női főszereplő szimpatikus, a mágikus realista háttér is rendben van. Kicsit régen olvastam, így ennyit tudok mondani, nekem a Kafka meg a Norvég erdő mellett talán ez a kedvenc Murakamim (de a futásról írt könyve is jó).
Az akció december 24-ig tart, szóval van időd dönteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!