Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Valaki tud olyan könyvet...

Summer2 kérdése:

Valaki tud olyan könyvet mondani ahol a srác jóval idősebb a csajtol? Vagy olyat ahol a csajnak van barátja de közben ranyomul valaki?

Figyelt kérdés
Azért nem olyan 20 év korkülönbségre gondolok hanem 7-15
2020. nov. 23. 08:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem terveztem válaszolni, mivel nem tudok személyes tapasztalat alapján ajánlani, de látom, hogy még mindig nem kaptál választ, ezért gondoltam belinkelem neked ezt, hátha eddig még nem tudtál erről:

[link]

Ha beírsz a netbe egy adott témát, és mögé írod, hogy books, akkor szinte mindig kidob egy goodreades listát az adott témában. Tény, hogy az oldal angol, angolul mutatja a könyveket, de ha külön rákeresel, lehet, hogy megtalálod valamelyik könyvet magyarul is.

Pl. a listában a harmadik könyv az szerintem le lett fordítva magyarra.

2020. nov. 25. 20:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Mondjuk a listát nézve észrevettem az egyik könyvet a listában, amit már olvastam, mégpedig a Rosemary Beach című könyvsorozatot. Magyarra is le van fordítva. Nekem nem annyira tetszett a könyv, de kinek mi. A korkülönbségre nem emlékszem már, de szerintem egy 5 év biztos volt, de nem tudom már.
2020. nov. 25. 20:06
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2020. nov. 26. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!