Mi a könyv címe?
Sziasztok! Még egy régi ismerősöm említette ezt a könyvet, de vele sajnos már nem vagyok jóban. Így egy "kicsit" kínos lenne megkérdezni tőle, hogy mi is volt a címe.
Még annó azt mondta, hogy nincs magyarul, ha jól értesültem angol az eredeti nyelv. Elvileg van belőle film vagy sorozat, de ebben nem vagyok biztos.
Az ismerősöm csak ennyit mondott a könyvről:
A főszereplő lány 100 évente újjá szület. Van benne egy angyal és egy démon. Az angyal meg akarja védeni a szerelmét (a lányt) a démontól aki meg akarja ölni a csajt. Ha jól emlékszem valami olyasmit mesélt az ismerősöm, hogy ez a büntetésük, mert az angyal bele szeretett a lányba, de valamiért nem lett volna szabad. És emiatt akarja megölni a démon a lányt, hogy ne szenvedjenek tovább.
Csak ennyit mesélt róla, de engem nagyon megfogott. Ha valaki tudja mi a címe és meg is osztja azt velem, hálám örökké üldözni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!