Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Harcosok törzse 1. hív a...

Harcosok törzse 1. hív a vadon Ezt a könyvet hol tudnám megvásárolni?

Figyelt kérdés
Sok helyen kerestem de még nem találtam raktáron. Esetleg valaki tud segíteni?

2020. nov. 11. 17:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Sajnos szinte esélyelen újonnan megvenni. Viszont pár rendes embernek hála fel lett töltve internetre letölthető formában, és bár nem a legszebb dolog ilyen módon könyvet beszerezni, kb. ez az egyetlen módja jelenleg.
2020. nov. 11. 18:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A kiadó megszűnt már rég, Moly szerint 2007-es kiadású, szóval már mind elfogyott; így csak használtan, antikváriumokban, aukciós oldalakon tudod megvásárolni.
2020. nov. 12. 12:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A magyar fordítás borzalmas, teljesen megöli az élményt, nem ajánlom.

Ha kened az angolt, akkor az angol könyveket szerezd be, probléma nélkül kaphatóak. Megjelent németül, franciául, oroszul stb is.

Amúgy tini koromban imádtam a könyveket, kb 25 könyvet olvastam a sorozatból.

Miau :3

2020. nov. 12. 15:10
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a váladzokat! ^^ A többi résszel is ez a helyzet? :(
2020. nov. 14. 17:15
 5/8 A kérdező kommentje:
*válaszokat
2020. nov. 14. 17:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Csak az első három könyvet fordították le magyarra; igen, ez a helyzet. (Angolul már vagy 50 könyv jelent meg, de nekem csak az első 12 tetszett, a többi már untatott és hülyeség is volt - harc a gonosz szellemmacskákkal stb).
2020. nov. 14. 20:33
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Medvés és kutyás sorozat is van tőlük, ugyanis az írói név csak álnév, nem egy ember írta mindet.
2020. nov. 14. 22:32
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Már van pandás is.
2021. dec. 20. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!