Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi enne a könyvnek a címe?

Mi enne a könyvnek a címe?

Figyelt kérdés

Egy gyerekkönyvről van szó, vagy legalábbis tinédzsereknek szólóról, oktató jelleggel.

Arra emlékszem, hogy egy általános iskolás lány beleszeret a tanárába, és mindent megtesz, hogy a tanár is viszontszeresse. Mikor úgy érzi, hogy ez bekövetkezett, szerelmet vall neki, de a férfi nem viszonozza, mert meleg (és mert a tanára), de mondja neki, hogy van egy fiú, aki viszont biztosan szerelmes belé, csak észre kéne vennie őt. Ezután összejönnek a fiúval, majd le is fekszenek egymással.

Elég rövid könyv, kb 100-150 oldal lehet.

2020. nov. 10. 17:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Uhhhh, én olvastam még régen egy ilyen könyvet, de a címére nem emlékszem.😳
2020. nov. 11. 10:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Én úgy emlékszem, egész részletesen volt leírva,amikor lefekszenek egymással...mindkettejüknek ez volt az első alkalom...te is ilyesmit olvastál?
2020. nov. 11. 10:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen, még arra is emlékszem, hogy Spongyabobos alsója volt a srácnak. :D
2020. nov. 11. 10:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Juj, azaz a könyv....😬

Az a baj,hogy még azt is tudom,hogy hol van ez a könyv a könyvtárban, viszont a címére már nem emlékszem.

Valami olyasmi is volt,hogy egy tanár előadást tartott a védekezésről, és egy szék lábára húzta az óvszert,szemléltetésnek.

2020. nov. 11. 13:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Megtaláltam, Szerelem zokniban a címe. :)
2021. márc. 24. 13:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Köszönöm,igazad van, így már teljesen emlékszem. A "zokni" a védekező eszköz 😆
2021. ápr. 6. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!