Mi a véleményetek az elektronikus könyvekről?
Figyelt kérdés
Szokot valaki elektronikusan könyvet olvasni akár telefonról, tabletről vagy laptopról?2020. nov. 8. 15:18
1/6 anonim válasza:
Nem szoktam ilyen készülékekről, mert kisüti a szemem. Viszont szoktam valódi e-könyv olvasóról, ami e-tintát használ és teljesen más, mint egy hagyományos képernyő. Főleg e-könyveket olvasok amúgy mostanában. Nekem nagy előny, mert nem kell heteket várni, hogy az angol nyelvű könyv megérkezzen, hanem egyből rajta van Amazonról.
2/6 anonim válasza:
Néha olvasok e-könyvet telefonról, de csak kényszerből (pl. amíg lehetett utazni, addig reptereken várakozás közben). Amúgy az igazi, papír alapú könyveket szeretem jobban, de ugye van, amikor az ember inkább nem cipeli ezeket magával.
3/6 anonim válasza:
Gyakrabban olvasok képernyőn, mint könyvben. Mindkettőnek megvannak az előnyei/hátrányai.
4/6 anonim válasza:
Nekem is nagyon bejön, hogy Amazonról azonnal megvehetem bármelyik e-könyvet.
5/6 anonim válasza:
Szeretem őket.
A környékemen egy szál rendes könyvesbolt vagy könyvtár sincs.
6/6 anonim válasza:
A könyvek betűi sokszor túl aprók. Tableten és e-book-olvasón olvasok, kedvem szerint nagyíthatom a szöveget rajtuk. Sok éve már csak e-könyvet szerzek letöltős oldalakról, nem foglalnak helyet, csak egy külső vincseszter kell hozzá. Kb 10 ezer könyvem van minden témából, rendszerezve témák és név szerint, én már az életben nem megyek könyvtárba vagy könyvesboltba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!