Mennyire árt az amúgy is padlón lévő vendéglátásnak Dajka Gábor Szakácsemlékek című könyve?
Figyelt kérdés
Szerintetek korrekt pont ilyenkor kiadni?2020. nov. 5. 12:21
1/4 anonim válasza:
Hülyeség.
Már miért ne adhatná ki?
2/4 anonim válasza:
Semennyire mert nem fogy. Látni a videóiból.
3/4 anonim válasza:
Dajka Gábor egy vicc. :D
Szegényke nagyon sötét, azt gondolja, ha "szakértőkkel" dolgozik, akkor hiteles lesz.
Esküszöm az állítólagos újságírók, pszichológusok, akikkel dolgozik nagyobb üzletemberek, mint ő, mert látják mekkora gyökér, elismerésre éhes ember, viszont talán még érettségije sincs, így kénytelen súlyos pénzeket fizetni egy egyszerű könyv szövegértéséhez is. :D
Nem csoda, hogy kerülik a nők, durván incel vibe-ot hoz minden megnyilvánulása.
4/4 anonim válasza:
Utolsó te mást nem tudsz írni róla? Már 8 helyre bekopiztad ugyanezt a szöveget. Talán lenyulta a csajodat? Nem, nem vagyok Dajka Gábor (és nem én nyúltam le a csajodat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!