Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mitől lesz sikeres egy író/könyv?

Mitől lesz sikeres egy író/könyv?

Figyelt kérdés

A napokban eszembe jutott egy történet, ami talán megérné azt, hogy kipróbáljam magamat íróként, de nem csak saját magam szórakoztatása miatt szeretnék belevágni, hanem azért, mert örülnék, hogyha sikerülne egy olyan világot alkotnom, amiben szívesen elmerülnek az emberek és szórakoztatja őket.

Tegyük fel, hogy az ötletem jó és sikerül is jól megírni azt a könyvet. Mi az, amitől befut egy könyv és bestseller lesz? ( Tudom, hogy mit jelent a bestseller, nem a szó jelentésére vagyok kíváncsi :D )

2020. nov. 4. 18:21
 1/2 anonim ***** válasza:
81%
Rengeteg pénz és szerencse. Találsz egy könyvkiadót, ő nem igazán fogja azt mondani, h tessél kinyomtatok belőle 5000 példányt, amellé még kell marketing is. Kevés olyan író van, akinek a legelső könyve bestseller lett. Rengeteg pénz
2020. nov. 4. 19:20
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes olvasóbázist építeni. Valahová tedd ki a történeteidet, indíts könyvekkel foglalkozó youtube csatornát, ahol néha a saját történeted néhány fejezetét is felolvasod. Persze ne ezzel kezd, szerezz követőket, olvasókat először. Ez nem egyik napról a másikra megy. Minden író sokat dolgozik és nem lesz mindenki regénye bestseller.
2020. nov. 4. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!