Harry Potter barna bőrű?
Harry Pottert a rajzokon mindig kreolbőrűnek ábrázolják. Említik a könyvekbeb is, hogy kreol bőre van, esetleg JK.Rowling mondott erről valamit?
Szóval a fanartokon mindig ilyen barna bőre van, a könyvben is ilyennek írják le?
Ahogy írták, nincs kimondva a könyvekben. Gyakori, hogy indiai származásúként ábrázolják.
Egyébként, én úgy gondolom, hogy alapvetően fehér, mivel az anyja vörös hajú, zöld szemű lány volt, az apja felől pedig tudjuk, hogy már a középkor eleje óta Angliában élt a családja. Viszont itt sem tudhatjuk, pl James anyja lehetett más származású, így Harry bőre is lehet sötétebb. Én, személy szerint világos bőrrel képzelem el, mert egyrészt korábban is láttam a film előzetesét és megmarad, Daniel hogyan néz ki, másrészt szeretem a fehér bőr - fekete haj kombót. De ha valaki sötét bőrrel képzeli, azzal sincs bajom, épp ez a jó az olvasásban: nincs két ugyanolyan Charlie Weasley és Hóborc sem a fejekben, ahogyan Winky és Ludo Bumfolt sem. A többi karakterrel is így lenne, ha nem láttuk volna a filmeket, amik sokakat befolyásolnak. Szóval ha neked úgy "kényelmes", úgy tetszik Harry, akkor képzeld úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!