Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Lehet belőlem képregény alkotó?

Lehet belőlem képregény alkotó?

Figyelt kérdés

Már 20 éves vagyok és csak 1 éve kezdtem el rajzolni,ez egész gyerek koromból kimaradt.

Most viszont nagyon élvezem,kb eddig életem videójátékozással telt. Viszont már fél éve befejeztem mert a rajzolás jobban érdekel.

Már kisebb koromban is sok képregényt olvastam és azok mindig érdekeltek,rengeteg ötletem van és folyamat jönnek ujjak.

5-10 év alatt meg tudnék úgy tanulni rajzolni hogy azzal ne legyen gond? esetleg külföldön is?(az hogy megtudnék e belőle élni az mellékes)

2020. okt. 31. 20:59
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Simán. Ha szánsz rá elég időt és energiát összejöhet. Én mindenesetre szurkolok neked🤗
2020. okt. 31. 21:31
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Akár 1-2 év alatt is, attól függ milyen stílusra törekszel és persze ha szánsz rá időt.

Arra figyelj, hogy fókuszálj. Ne hagyd, hogy az ötleteid eltereljék a figyelmedet arról amit épp csinálsz. Írd le őket, legyenek meg, de egyszerre csak egy dolgot csinálj.

Redditen van pár subreddit, ahol segíthetnek a hibák feltárásában és támpontot adhatnak, hogy fejlődj.

Feltölteni a munkádat pedig még mindig Twitter a legalkalmasabb hely, ahogy a relkámozására is.

Viszont készülj fel, hogy ha saját képregényt akarsz csinálni, akkor kb a rajzolás lesz az ami a legkevesebb időd eszi meg az elején... egy koherens világot összerakni nem kis munka lesz... én is csak építem jelenleg xD

Minden esetre hajrá! és üdv a klubban!

2020. nov. 2. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!