2/9 anonim válasza:
A sci-fi klasszikusai - Ifj. Veress István (szerk.)
3/9 anonim válasza:
Az új Naomi Novik szar volt, nagyon gyerekes, ő is jól eladta a lelkét a tinilányos fantasy piacnak.
Most fogom elkezdeni az új Larry Correia könyvet, de elötte újra olvastam az első kettő két Forgotten Warrior könyvet. Még mindig nagyon jók.
4/9 anonim válasza:
Én a Kiera Cass-Párválasztó című könyvsorozatoz szinte imádtam nagyon jó.Ez is egy romantikus könyvsorozat ami egy szerelmes tini lányról szól mint az Sz.J.G. csak az egy 9 könyves unalom a párválasztóban pedig mindig történik valami érdekes amin izgulhatsz és alig tudod majd letenni a könyvet :D
5/9 anonim válasza:
Leiner Laura: Bízz Bennemet olvastam ki nemrég, Most a Papp DÓra: Tükörlelkek 2. részét olvasom.
6/9 anonim válasza:
Mo Xiang Tong Xiu: A démoni kultiváció nagymestere 2.
Oké, most olvasom, de nagyon tetszik. Bár angolul már olvastam, de magyarul is zseniális. :)
7/9 anonim válasza:
Többet is futtatok párhuzamosan.
- Carlos Ruiz Zafón: A köd hercege
- Isaac Asimov: Gyilkosság a könyvvásáron
- JR Ward: Fekete tőr testvériség ( vámpíros sorozat) 6. rész: Megváltott szerető
Mindegyik nagyon jó. 2 nap és befejezem A köd hercegét, utána majd Neil Gaiman: Elveszett próféciák c. regényét fogom olvasni.
8/9 anonim válasza:
Patrick Rothfuss A szél neve - nagyon jó
9/9 anonim válasza:
A Will&Will-t David Lavithantól és John Greentől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!