Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi tetszik a Harry Potterben?

Mi tetszik a Harry Potterben?

Figyelt kérdés

Tehát kinek mi , és melyik rész tetszik a legjobban,miért,,,

ezekre lennék kíváncsi:)

Várjátok már a 7.részt?:)

2010. aug. 9. 11:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Hú, én az egészet, de a legszebb szerintem a Herceg Meséje, állandóan azon parázok, hogy ne rontsák el a filmben :S Végigsírtam azt a részt, ami nálam nagyon ritka. 15/l
2010. aug. 16. 22:07
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem a második rész a kedvencem. Az nagyon izgalmas és horrorisztikus volt nekem. Szerintem az a legérdekesebb mind közül. De az összes tetszett, bár az ötödik részben néha úgy éreztem, hogy túlságosan nyújtja szegény Harry szenvedéseit.
2011. febr. 26. 21:26
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem az összes Harry Potter rész nagyon tetszett. Kicsi voltam még, mikor az első két részt láttam a tévében, és már akkor megszerettem, majd később a harmadikat moziban. Valódi rajongó viszont csak akkor lettem, mikor évekkel később rászántam magam a könyv olvasására. Ami engem a legjobbban megfogott, az az írónő által felépített világ. Szerintem bámulatos, mennyire részletes a kidolgozása. A másik pedig az, hogy folyton valami meglepetés ér a könyv olvasása közben. Egyre több információt tudunk meg például arról a bizonyos Halloween estéről, annak előzményeiről, valamint az, hogy mikor egy szereplőt jelentéktelen mellékszereplőnek hiszünk, lehet hogy a következő kötetben hatalmas szerepe lesz. Mindent egybevetve, a részletességét, a bonyolultságát és mégis érthetőségét szeretem. :)
2011. szept. 17. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!