Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tényleg egy év múlva fog...

Tényleg egy év múlva fog megjelenni Leiner Laura következő könyve?

Figyelt kérdés
A Bízz bennem folytatására gondolok. Most olvastam molyon egy értékelésben, hogy egy év múlva jön a következő kötet. Én erről nem olvastam eddig semmit, és általában fél év telik el a könyvei között. Mondott ilyet Laura, hogy egy év múlva jön?

2020. okt. 18. 11:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
25%
Helyesbítés: a két trilógia között újította fel a Kalauzt, illetve a kettő között jelent meg a "Mindig Karácsony" is. Jelenleg cirka 1 év elteltével új borítót kap a Karácsony. De nagyon remélem, hogy következő évben tavasszal elhozza nekünk a folytatást. Úgy gondolom, hogy az írással jóval előrébb jár. ^_^
2020. okt. 22. 08:58
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Miii honnan veszed, hogy új borítót kap?
2020. okt. 22. 18:06
 13/14 anonim ***** válasza:
5%
Könyvesboltok hirdetik.
2020. okt. 23. 22:35
 14/14 anonim ***** válasza:
57%
Én azt tudom, hogy hamarosan meg fog jelenni, mivel nemrég rakott fel Leiner Laura egy bejegyzést az oldalára, és azt írta hogy jön az új IOV, de erről egy másik bejegyzésben fog írni. [link]
2021. febr. 21. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!