Jó krimit tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Keresek valami jó krimit. Agatha Christie, Scherlock Holmes típusuakra gondoltam. Azért kérdezem, mivel màr belenyúltam egy két borzalmas krimibe, amikor csak úgy megvettem a könyvesboltban.2020. okt. 15. 16:34
3/4 anonim válasza:
Andrew Klavan - Vadászat Amandára
4/4 anonim válasza:
Karen M. McManus: Lehull a lepel (angolul: One of us is lying)
Én angolul olvasom s nagyon tetszik. 5 diák a büntetésüket töltik egy szobában, mikor az egyiküket megölik.
Michele Campbell: Mindig a férj a tettes...
... kivéve, amikor a legjobb barát
A gyilkosság rögtön az elején megtörténik, majd azután visszaugrunk az időben, s megismerjük a múltat, valamint a szereplőket. A könyv közepéig (ha jól emlékszem körülbelül addig) az olvasó csak találgatni tud, hogy egyáltalán melyik nőt ölték meg a 3 barátnő közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!