Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek melyek azok a...

Szerintetek melyek azok a könyvek amin egy férfi is el tudná sírni magát?

Figyelt kérdés
2020. okt. 11. 17:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
1 férfi? Minden férfi? Milyen férfi? Minden férfi ugyanolyan?
2020. okt. 11. 17:46
 2/14 anonim ***** válasza:
71%

A kérdés tényleg kicsit butucskánett feltéve, de értem a kérdést. Hát ami nekem hirtelen eszembe jutott az a lány 7 névvel.

Jajj, meg a saját szavak naplója (freedom writers diary)

2020. okt. 11. 17:52
 3/14 A kérdező kommentje:
Szóval, amin AKÁR egy férfi is el tudná sírni magát, feltételezve, hogy ők nem hajlamosak elérzékenyülni. Annyira szíven tud ütni a könyv. Erre értettem.
2020. okt. 11. 17:57
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkit más érint meg.

Számomra pl. Áprily Lajos versei.

Nem azért mert olyan szomorúak, hanem mert olyan szépek.

A próza hidegen hagy.

F

2020. okt. 11. 18:08
 5/14 anonim ***** válasza:
58%
Mindennapi prekoncepciós szexizmusunkat add meg nekünk ma, ámen.
2020. okt. 11. 18:08
 6/14 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem kár volt nemesíteni a kérdést, lehetett volna másképpen is kérdezni, pl "amin egy kevésbé sírós ember is elsírja magát". Nem nemfüggő szerintem a sírás.
2020. okt. 12. 08:14
 7/14 anonim ***** válasza:
Én pl. Fekete István természet-leírásain könnyezek be, ugyanakkor a giccses történetek teljesen hidegen hagynak.
2020. okt. 12. 11:50
 8/14 A kérdező kommentje:

"Szerintem kár volt nemesíteni a kérdést, lehetett volna másképpen is kérdezni, pl "amin egy kevésbé sírós ember is elsírja magát". Nem nemfüggő szerintem a sírás."

De ha azt írom, hogy kevésbé sírós ember, akkor több válasz érkezett volna kevesebb eséllyel arra, hogy szíven üssön, több lett volna a variáció. A férfit azért írtam, hogy az emberek eleve azt írják, amit a legvalószínűbbeknek tartanak, amire "fogadni mernének".

2020. okt. 12. 20:50
 9/14 anonim ***** válasza:
2020. okt. 13. 14:26
 10/14 Meton ***** válasza:
100%
Szerintem Jack London legtöbb könyvén bármelyik férfi elsírja magát. És ezek nem csajos, mézes-mázos könyvek, hanem igazi férfias természetmegalázó aranyásós könyvek. De szerintem ha a Vadon szavát ismeritek, akkor tudjátok, miről beszélek.
2020. okt. 13. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!