Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit olvassak? Valami tanács?

Mit olvassak? Valami tanács?

Figyelt kérdés

Nem igazán szeretem az ilyen mai tinikönyveket, meg a vámpírosakat (kivéve Darren Shant), inkább "klasszikusokat", vagy nem is tom, hogy mondjam milyen könyveket olvasok, Pl Orwell, Merle, Marquez, Keyes, Defoe, Stephen King, Rejtő Jenő, Szabó Magda...

Elég sok oolvasatlan könyvem van itthon, de nemtom melyiknak álljak neki... Pl Jane Eyre, Büszkeség és balítélet, Monte Cristo grófja, Egy orvos feljegyzései, Pillangó, Nana, Szép új világ, Légy hű magadhoz, Asimov könyvek, Thomas Hardy könyvek, Joseph Heller könyek, Danielle Steel könyvek... Szerintetek melyiket kezdjem el olvasni? De írhattok mást is, lehet, hogy az is megvan, mindet nem írtam le :)

2010. aug. 6. 23:02
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Oh, az életben maradtak az egyik kedvenc könyvem :))
2010. aug. 9. 08:28
 22/32 A kérdező kommentje:
:)
2010. aug. 9. 12:11
 23/32 anonim ***** válasza:
Olvastad Jókaitól az Aranyembert? Tudom,hogy sok helyen adják kötelezőnek,de ha mégsem olvastad,akkor ajánlom.Eleje kicsit unalmas,de utána sajnáltam,hogy vége lett.
2010. aug. 26. 12:14
 24/32 anonim ***** válasza:
Szerintem Coelho-t ne olvass. Harminc év múlva már arra sem fognak emlékezni, hogy valaha a világon volt.
2010. aug. 26. 13:11
 25/32 A kérdező kommentje:

utolsó előtti: Jókait nem igazán szeretem :S A kőszívű ember fiait nagyon untam :S De köszi a tanácsot, lehet, hogy egyszer elolvasom :)

utolsó: hát úgysincs tőle könyvem..

2010. aug. 26. 18:41
 26/32 anonim ***** válasza:

Ha mégis rászánnád magad a vámpíros könyvekre tudom ajánlani Laurell K. Hamilton Anita Blake a vámpírvadász sorozatát. Én olvastam a Daren Shant is meg Twilightot is, de nekem ez tetszett a legjobban. Meg van egy másik sorozata a Merry Gentry-s. Megtalálod őket a www.vampirkonyvek.co.cc oldalon.

Meg Rosoff: Majd újra lesz nyár című könyve pedig zseniális! Az illik azokhoz amit olvasni szoktál. Ezt nem tudom sajna honnan lehet letölteni a barátnőmtől kaptam kölcsön.

Jó olvasást.

2010. szept. 26. 21:45
 27/32 anonim ***** válasza:
Julie Bertagna Exodus 2100
2010. szept. 26. 21:52
 28/32 A kérdező kommentje:
utolsó: igen ez is emgvan, egyszer el is kezdtem olvasni, csak hát meguntam XD
2010. szept. 26. 22:05
 29/32 anonim ***** válasza:
Olvass Sade márkit!
2010. szept. 26. 23:48
 30/32 anonim ***** válasza:
Emily Bronte- Üvöltő szelek, rendkivül izgalmas és elég bonyolult cselekményű... vagyis fonódnak folyamatosan a szerelmi szálak.:)
2011. jan. 23. 08:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!