Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit olvassak? Valami tanács?

Mit olvassak? Valami tanács?

Figyelt kérdés

Nem igazán szeretem az ilyen mai tinikönyveket, meg a vámpírosakat (kivéve Darren Shant), inkább "klasszikusokat", vagy nem is tom, hogy mondjam milyen könyveket olvasok, Pl Orwell, Merle, Marquez, Keyes, Defoe, Stephen King, Rejtő Jenő, Szabó Magda...

Elég sok oolvasatlan könyvem van itthon, de nemtom melyiknak álljak neki... Pl Jane Eyre, Büszkeség és balítélet, Monte Cristo grófja, Egy orvos feljegyzései, Pillangó, Nana, Szép új világ, Légy hű magadhoz, Asimov könyvek, Thomas Hardy könyvek, Joseph Heller könyek, Danielle Steel könyvek... Szerintetek melyiket kezdjem el olvasni? De írhattok mást is, lehet, hogy az is megvan, mindet nem írtam le :)

2010. aug. 6. 23:02
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Joseph Hellert mindenképp olvasd!

Büszkeség és balítélet, Jane Eyre, mind jók! A légy hű magadhoz az egyik kedvenc könyvem, a Nana is tetszett.

D. Steelt kihagyhatod, azt én inkább ponyvának mondanám, de ez csak az én véleményem...

örülök, hogy vannak akik még normális könyveket olvasnak!

2010. aug. 7. 17:39
 12/32 anonim válasza:
én is ajánlom az Üvöltő szeleket. nagyon jó olvasmány.. :)
2010. aug. 7. 17:43
 13/32 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Ja, mindenki tvájlájtot meg ilyeneket olvas :S Bár én nem olvastam, szóval inkább nem mondok róla véleményt...
2010. aug. 7. 18:38
 14/32 A kérdező kommentje:
És E. A. Poe-tól is emgvan a Rejtelmes törénetek, lehet, hgy azt kezdem el olvasni...
2010. aug. 7. 18:40
 15/32 anonim ***** válasza:
Poe-tól a Fekete Macskát olvasd el! Bár az csak kb 5 oldal, de szerintem jó:)
2010. aug. 7. 19:56
 16/32 A kérdező kommentje:
Oksi, meg olvastam, hogy a kút és az inga is jó :) de szerintem az összeset el fogom majd olvasni, de most épp A szép új világot fogom olvasni, mert az fér oda a könyvespolcra :D
2010. aug. 7. 20:23
 17/32 anonim ***** válasza:
Joseph Heller, Joseph Heller!
2010. aug. 8. 08:16
 18/32 A kérdező kommentje:
:D:D Oké, megvan tőle a 22-es csapdája, az Isten tudja meg a Valami történt... de most Piers Pual Readtól az Életben Maradtakot kezdtem el, végülis, mégse a szép új világot...
2010. aug. 8. 10:33
 19/32 miamano válasza:

Szia! Az általad említettekből én a Jane Eyre-t javasolnám, nekem nagyon tetszett. Paulo Coelhot ismered? Tőle is rengeteg jó könyv van, persze csak ha szereted az elgondolkodtató írásokat Pl a Piedra folyó partján ültem és sírtam ( elég borongós a címe, de "belül" nem az.), Alkimista, A győztes egyedül van...

Alice Seboldtól a Komfortos mennyország is szuper, bár kicsit meghökkentő. (csináltak belőle filmet is, az kicsit eltér a könyvtől. Én elöszőr a filmet láttam; azután napokig a hatása alatt voltam.Megdöbbentő de zseniális!) Remélem tudtam "segíteni" :)

2010. aug. 8. 13:17
 20/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm, persze, hogy ismerem Coelhot, nagyon sok könyvének tudom a tartalmát, meg minden, de sajnos annyi könyv van itthon, hogy többet valószínűleg már nem veszek mostanában, max. a Vámpírsorozat további köteteit majd Darren Shantől...
2010. aug. 8. 21:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!