Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit olvassak? Valami tanács?

Mit olvassak? Valami tanács?

Figyelt kérdés

Nem igazán szeretem az ilyen mai tinikönyveket, meg a vámpírosakat (kivéve Darren Shant), inkább "klasszikusokat", vagy nem is tom, hogy mondjam milyen könyveket olvasok, Pl Orwell, Merle, Marquez, Keyes, Defoe, Stephen King, Rejtő Jenő, Szabó Magda...

Elég sok oolvasatlan könyvem van itthon, de nemtom melyiknak álljak neki... Pl Jane Eyre, Büszkeség és balítélet, Monte Cristo grófja, Egy orvos feljegyzései, Pillangó, Nana, Szép új világ, Légy hű magadhoz, Asimov könyvek, Thomas Hardy könyvek, Joseph Heller könyek, Danielle Steel könyvek... Szerintetek melyiket kezdjem el olvasni? De írhattok mást is, lehet, hogy az is megvan, mindet nem írtam le :)

2010. aug. 6. 23:02
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
Danielle Steelt kihagyhatod, Nem igazán illenek a többiek közé. Olvashatod Zolától a Hölgyek örömét, Hardytól a Skarlát betűt, Hemingwayt,esetleg Német Lászlótól az Iszonyt,vagy Thurzó Gábor :Egy szent című könyvét. De Krúdí vagy Németh László regényeit. Jók Kolozsvári Grandpierre regényei is.
2010. aug. 6. 23:20
 2/32 A kérdező kommentje:
Igen, sejtettem, hogy ezt írni fogja valaki:) köszi szépen a választ.
2010. aug. 6. 23:34
 3/32 anonim ***** válasza:
Ém csak a Jane Eyre-t olvastam és a Büszkeség és balítéletet, de tetszettek. Bár a Jane Eyre-ben az nem tetszett, h Jane egy kifejezetten független és lázadó természetű lány volt, aztán kinevelték belőle az akaratot.
2010. aug. 6. 23:55
 4/32 anonim ***** válasza:
A Jane Eyre nagyon jó. Én ajánlanám még a Zabhegyezőt, Üvöltő szeleket, Szabó magdától - ha még nem olvastad - Az ajtót, Celia Rees és Mary Hooper könyveket. Jó olvasást:)
2010. aug. 7. 11:10
 5/32 anonim ***** válasza:
A Szép új világot és a 22-es csapdáját is ajánlanám :)
2010. aug. 7. 13:42
 6/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:) Celia Reestől a Bűbájos Maryt és a Farkasszemet olvastam már... Lehet, hogy ha befejeztem a könyvem (Kaland a vöröshajú lánnyal) a 22-es csapdáját kezdem el... Ja és amúgy Ken Follettet is szeretem :P
2010. aug. 7. 14:06
 7/32 anonim ***** válasza:

A Büszkeség és balitélet nagyon jó könyv nekem nagyon tetszett. Amit még nagyon tudok ajánlani a Rómeó és Júlia, az Abigél és a Névtelen vár.

Remélem segitettem!

2010. aug. 7. 15:00
 8/32 A kérdező kommentje:
0Köszönöm szépen, a Rómaó és Júliát meg az Abigélt ovastam, utána nézek a Végtelen várnak :)
2010. aug. 7. 15:20
 9/32 A kérdező kommentje:
*névtelen nemtom miért végtelent írtam, tiszta hülye vagyok XD
2010. aug. 7. 15:20
 10/32 A kérdező kommentje:
Jókait nemigazán szeretem, de nagyon köszönöm!
2010. aug. 7. 15:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!