Animágus kérdések?
Ha McGalagony macska formában szexel egy rendes macskával, és utána visszaváltozik emberré, akkor gyermeket fog szülni, vagy cicát?
Vagy mi lesz, ha emberként egy férfivel szexel, és a szülés előtt változik macskává?
(Tegyük fel, hogy fiatalabb korában történt, mielőtt valaki azzal jönne, hogy most túl öreg)
1. Állat formában ha szexel, akkor nem tudja megtermékenyíteni az állatot, már mások a genomjaik, dns-ük stb...
2. Ha terhes akkor meg valszeg nem tud áváltozni, ha meg mégis akkor gondolom kiszakadna belőle a gyerek🤷🏻♀️
Vagy kiscicává változna a gyerek arra az időre. Végtére is összeköttetésben van a vérük. Ha szül egy cicát, elrágja a köldökzsinórt, majd visszaváltozik nővé, akkor gondolom lesz egy kiscicája. Vagy amikor megszűnik a fizikai összeköttetés kettejük között, a cica visszaváltozik emberré...?
Izgi tanulmányokat lehetne erről írni valami animágus szaklapba :)
De az is lehet hogy terhesen tilos vagy lehetetlen az átalakulás. Esetleg vetélést okoz, így abortálják a magzatot a fiatal (de nagy varázserejű) boszorkányok...
Szerintem ha macska alakban esik teherbe egy másik macskától, akkor a születendő gyermeke egy kiscica lenne, mivel nem hiszem, hogy a magzat vele együtt átváltozna emberré. Bár az sem valószínű, hogy egyáltalán teherbe tudna esni egy macskától, hiszen hiába változik át a teljes biológiai teste macskává, attól ő még ember, teljesen más a szervezete.
Szerintem szülés előtt nem tudna átváltozni, hiszen akkor valószínűleg elvetélne. Hiszen ember alakban fejlődött benne a baba, és nem hiszem, hogy átalakulna macskává. Ő pedig macska alakban nem lenne képes megszülni egy emberi csecsemőt.
Amúgy ez egy nagyon érdekes kérdés, még nem is gondolkoztam rajta ezelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!