Mindig a könyvem közepén jövök rá, hogy a történet vagy a téma sántít. Ez ellen mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Kb 7-10 ezer szó körül döbbentem rá már harmadszorra, hogy a az egész lapos vagy pedig ízléstelen és nem ezt a történetet akartam elmondani.
Szoktam tervezni előre, de ezek szerint nem eleget.
Általában romantikus történetet írok, de sose sikerül jól. Az elején lelkes vagyok, de a közepe felé besüpped, ellaposodik az egész.
Akkor esetleg kezdjem ezzel?
2020. szept. 15. 19:14
1/5 anonim válasza:
Nekem is nagyon sok könyvnél volt ez. Azóta minden jelenetet megtervezek a fejemben és leírom nagyobb fordulatokat papírra. Ez bár nem mindig, de sokszor vált hasznomra
2/5 anonim válasza:
Érdemes azért elolvastatni egy külső szemlélővel ezeket az írásokat, még mielőtt gyökeresen átírjátok, vagy netán félbe is hagyjátok őket. Lehet, hogy amit mi laposnak és ízléstelennek érzünk, az egy kívülállónak (aki objektíven tud véleményt formálni) teljesen másképp fog hatni.
3/5 anonim válasza:
Gyakorolhatnál rövidebb műveken. Például írsz egy novellát.
Vagy tényleg részletesebben ki kellene dolgozni a vázlatot.
4/5 anonim válasza:
Lehet, hogy ezen segítene a hópehely-módszer. Egy próbát megér.
5/5 anonim válasza:
Nekem is egyből a hópehely-módszer ugrott be. Keress rá, ha még nem tetted ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!