Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Libri-ben hogy működik ez a...

A Libri-ben hogy működik ez a vásárlás?

Figyelt kérdés

A libri és hasonló könyvesboltokban legalábbis a honlapon csak úgy írja, hogy rendelni lehet, előrendelni, előjegyezni vagy én nem értem, nekem úgy tűnik mintha előre egyeztetni kellene, ha meg szeretném venni a könyvet.

Van ott olyan könyv is, amit csak bemegyek és megvehetek?

2020. szept. 14. 10:21
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Online bolt:

rendelés - a könyv van raktáron, rendelhető

előrendelés - könyv még nincs raktáron (nem jelent még meg), de már rendelhetsz belőle, ha azt akarod, hogy megjelenés után gyorsan megkapd.

előjegyzés - a könyv elfogyott, de ha egyszer újra lesz, majd értesítenek.

A fizikai üzletbe meg bemész, amit ott találsz meg is veheted.

Az online bolt azonban a teljes áraukészletből dolgozik, szóval nem biztos, hogy egy adott boltban mindent megtalálsz, amit online rendelhetőnek látsz (mert lehet,hogy épp egy másik boltban vagy egy raktárban van).

2020. szept. 14. 12:13
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Így van. Könyvesboltban dolgozom, és nálunk is nagyon sok vásárló azt hiszi, hogy ami az online kínálatunkban megtalálható, akkor az automatikusan lesz helyben minden boltban is.
2020. szept. 14. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!