A titkok kamrája c. részben miért nem jönnek rá
Harryék, hogy egy kígyó a szörny?
Figyelt kérdés
Nagy Harry Potter rajongó vagyok, a filmeket már ezerszer láttam és most kezdtem a könyveket olvasni.
Ugye Harry elkezdi hallani a hangokat, aztán kiderül az egész iskola előtt hogy párszaszájú. Na most ezek után hogy az istenbe nem esik le nekik, hogy azért hallja a hangokat, mert egy kígyó a szörnyeteg? Ez szerintem egy hatalmas baki, pl. Hermione egyből rájöhetne szerintem, de igazából bárki.
(A titkok kamrája c. fejezetig jutottam eddig, kérlek odáig legyen spoiler max)
2020. szept. 8. 09:46
1/7 anonim válasza:
Abból, hogy hangokat hall még nem következik, hogy egy kígyó a szörnyeteg. A hangok származhatnak mástól is.
2020. szept. 8. 12:47
2/7 A kérdező kommentje:
Persze, ez egyértelmű. De miután kiderül hogy tud beszélni a kígyókkal, ez simán eszükbe juthatna hogy azért hallja a hangokat, mert egy kígyó az. Ráadásul Mardekár kamrája, Mardekár szörnyetege, aki szintén párszaszájú és kígyó a mardekár ház jele, ezt is átbeszéli a három jóbarát, mégse esik le nekik hogy akkor egy kígyót kell keresni? :D
2020. szept. 8. 13:52
3/7 anonim válasza:
12 évesek. Nuff said
2020. szept. 8. 16:56
4/7 anonim válasza:
Mert ez egy gyerekkönyv.
2020. szept. 8. 19:34
5/7 anonim válasza:
Harry azt se tudta, hogy létezik olyan, hogy párszaszájúság. De igazából szerintem nem annyira egyértelmű, Ronon kívül a többiek nem varázslók közt nevelkedtek, fogalmuk sem volt, mik élnek a kastélyban, Ron pedig valószínűleg nem rakta össze
2020. szept. 9. 19:50
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
5-ös: de én arra gondolok, hogy miután kiderült az egész suli előtt a párbajszakkörön hogy párszaszájú, beszélt a kígyóval. Na és azután ugye megbeszéli a három barát hogy Mardekár is párszaszájú volt és közbe nem esik le nekik hogy egy kígyó miatt hallja a hangokat.. :D
Na mindegy, túlgondolom :)
2020. szept. 10. 22:24
7/7 anonim válasza:
Hát na, 12 évesek. A hetesben is lesz olyan, ami nem esik le nekik, valószínűleg ezek csak kívülről egyértelműek
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!