Vámpíros könyv, amely komolyabb és érdekesebb (bővebben lent)?
Egy kis kikapcsolódásra vágyom és szívesen olvasnék valami érdekesebb kis könyvet. Mivel nagyon megkedveltem a vámpíros dolgokat (,nem a Vámpírnaplóra és barátaira gondolok), ilyesmit olvasnék, de eltérőt attól a sok románcozott, túlságosan kalandos, nyálas regénytől.
Hasonlót, mint az Alkonyt első része. Azrt érdekes, hogy az iskola diákja vámpír és voltaképpen kibontakozik benne egy vámpír-és ember kapcsolat. Na, már most van egy kedvenc sorozatom, amit még nem tudtam megnézni, csak igyekszem hozzájutni és a lényege az, hogy van egy vámpír, aki király lesz és apjától elbitorolja a trónt. Többnyire éjjel mozog, és beleszeret egy emberbe, aki a felesége lesz, ám a végén végez kedvesével és végül, zért, amit vele tett önmagával is. A sorozat egyébként kedvelt, ha valaki jobban ismeri (Who walks in the night c. filmről van szó).
Nos, eltérve a sok elterjedt sztoritól, valami ezekhez hasonlót keresnék. :) Köszönöm szépen az ötleteket, esetleg konkrét könyvcímeket.
Anne Rice-Interjú a vámpírral
Van belőle film és könyv egyaránt, személy szerint én a filmet jobban szerettem, de kinek, mi :)
(Egyébként az írónőnek elég sok vámpírokról szóló könyve van-kész vámpírkrónika az egészxd-, de szerintem ez a legismertebb műve, ezért is ezt írtam)
Vámpíros de kicsit más kategória
Darren Shan - Vámpírkönyvek 1-12
Ulrike Scweikert- Nosferas (sajnos csak ez első rész jött ki magyar fordításban, röviden egy vámpíriskola)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!