Ha egyetlenegy dolgot meg tudnál változtatni a Harry Potterben, mi lenne az?
Ez egy remek kérdés.
Kíváncsi lennék, hogy mi történt volna, ha nem Piton, hanem tényleg Draco ölte volna meg Dubledore-t. Talán ezt megváltoztatnám. De amire még kíváncsi vagyok, hogy mi lett volna ha Jinnie meghal a kamrában. Persze, amit abszolút megváltoztatnék, az a házak. Hogy Harry a Mardekárba kerüljön és ne a Griffendélbe. Pusztán kíváncsiságból.
Rowling nevrt a sajatomra irnam at.
Amúgy, minek értekeltek le válaszokat? Ha neki nem tetszik a Fazekas Henrik, akkor átnevezi! Az volt a kérdés nem? Hát válaszolt!
A gyengébbeknek pedig: Fazekas Henrik = Harry Potter
Ne Harry P. legyen a főszereplő. Neville jobb lett volna.
Vagy bárki más.
Végig olvastam-néztem az egész Harry Potter könyv-film sorozatot,de azt, hogy Sirius és Lupin meghalt,nem tudom elfogadni,szóval őket szeretném ha maradnának.,illetve ha Harry az 5.rész végén megölné Bellatrixot..
Többiek is jókat írtak,főleg a Mardekáros ház téma fogott meg:)
Egy gondolat:Mi lett volna ha Voldemort tudja:Harry egy horcrux?Tutti nem bántaná,mivel magát gyengítené.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!