Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hol tudok angol nyelvű könyvek...

Hol tudok angol nyelvű könyveket olcsón rendelni?

Figyelt kérdés

2020. szept. 3. 19:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Mi az olcsó?

Ha új, akkor bookdepository. Az új könyvek mondjuk szerintem sehol sem olcsók, szóval ez van, de szerintem újak között ez a legjobb. Nincs szállítási költség, annyi az ára, amennyi oda van írva.

Ha használt is jó, akkor awesomebooks. Itt VAN szállítás (kb. 1200 forint), viszont itt bármennyi könyvet rendelsz, a szállítás akkor is ennyi. Szóval jobban megéri egyszerre több könyvet venni. 1000-1500 forintért már vehetsz könyveket. Nyilván itt nincs abszolúte minden, hanem figyelgetni kell, de teljesen jó könyvek is vannak, nem csak olyanok, amiket senki nem akar elolvasni. Nyilván az állapotuk változó, tehát kaptam már kicsit használtak könyvet is, de olyat is, ami még ki sem volt nyitva.

2020. szept. 3. 19:33
 2/5 anonim ***** válasza:
52%

Magyar kiolvasott könyvkínáló honlap az mmbookmarket.

Ez a piac nagyon leült. 20 éve a kiskörúti antikváriumokból is sok angol nyelvű bukot vettem, de lehet hogy én vettem meg mindet, mert aztán nagyon silány lett a választék. :D Mondjuk én nagyjából a tengeralattjárós-repülős-terroristás-hasonló készletet vásároltam fel, vagy 400 db volt. Volt még valaha az ELTE udvarában is (Szerb utca vagy mi) idegen nyelvű antikvárium. 15 éve meg volt még kettő olyan, mint az mmbookmarket, ez volt az egyik, de már évek óta döglöttnek tűnik:

[link]

2020. szept. 3. 21:10
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget!
2020. szept. 3. 22:20
 4/5 anonim ***** válasza:
77%

Szia!

Facebookon használt könyves csoportok pl. Vagy market place

2020. szept. 4. 06:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Kobo
2020. szept. 5. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!