Milyen könyvet ismertek ami tényleg érdekes és megéri elolvasni?

Anna és a francia csók
Simone Elkeres
Agatha Christie
Robert Galbraith
J. K. Rowling
Sarah J. Maas (főleg az üvegtrón)
Egy zizi naplója
Stephen King
(Ha jóra, de kifejtősre vágysz : Outlander és a Mindenszentek trilógia)
Büszkesèg és Balítélet
A jég és tűz dala
Testcsel
Szaszkó Gabriella könyvei
Két lépés távolság
Mielőtt megismertelek
Farkas Andrea — A főnök ajánlata
Fejős éva könyvei
Twilight
Titkos kert
A tolvajok ura
Csoda és Kósza
Csontváros
Holly Black
Ezek az én kedvenc könyveim/ íróim, remélem találsz valamit

Fura a helyzet. Amiket írtál, azok gagyi romantikus könyvek csajoknak. Oké, van rá kereslet és érthető is, hogy sokan ezt szereti. De, ha téged eleve ez a stílus nem fog meg, akkor szerintem próbálj ki mást is.
Esetleg olvashatnál valami horrort Stephen Kingtől. Vagy próbálkozhatnál felkapott sci-fi és fantasy könyvekkel is.

Lovecraft novellái
Egyrészt rövidek is (de sok van), másrészt a végükön általában van egy plusz csavar, amire egyáltalán nem számítasz.
Itt bővebben kifejtettem:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__10391646..
Amúgy milyen filmeket szeretsz? Mert az jó támpont lenne.

Filmből unalmasabbakat is megnézek mert az egy és fél óra aztán vége. Mármint ilyen gagyi kissing boothot meg ilyesmiket is mert ha még csomoszor lassan mennek benne a dolgok ( amugy szerintem szar peldat mondtam mert a kissingbooth nincs is annyira elhuzva szoval az nem olyan inalma, de akkor is kicsit gagyi) akkor is csak 1 ora de egy konyhoz tobb idokell es arra nem szannek ennyit ha nem jo.
Szoval inkabb scifi de horrort is szeretem, viszont a 365 nap szurke 50 arnyalata a kedvenceim. Najo ez lehet tulzas de valami izgalmasabb kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!