Nagyon jó tinikönyvek?
Nekem ezek tetszettek a legjobban : Szent Johanna Gimi
Egy ikerpár titkos naplója
Harry Potter
DAC
Samu és Papa
Ezekhez hasonló NAGYON NÉPSZERŰ könyveket tudtok ajánlani?
Percy Jackson és a L&L könyvek en kivul
Ha a Szent Johanna Gimi tetszett akkor ajánlom a többi Leiner Laura könyvet is pl Bexi sorozat
LOL könyvek
Ó, hát miért nem csodálkozom, hogy egy mai tini csak ilyen szar szemeteket olvas?
Hol van már a gyerekkorom, amikor akkora élményt okozott egy Fekete István-könyv, vagy Gárdonyi egyik regénye, esetleg egy Agatha Christie-krimi? Korcs egy világban élünk.
Bartimaeus-trilógia
Elátkozott Ella
A vándorló palota és folytatásai
Kettes: teljesen igazad van, "korcs" világban élünk! Ez kitűnik abból is, hogy egy felnőtt ember egy gyerek kérdése alatt éli ki a frusztráltságát.
Egyébként is nevetséges pont AC-vel példálózni, mikor akkora ponyva, mint ide Moszkva. (ettől még lehet jó=))
De hogy a kérdésre is válaszoljak: Meg Cabot könyveit ajánlom, ha még nem olvastál tőle.
Holly Black - Cassandra Clare: A vaspróba
Itt is szétnézhetsz: [link]
Akkor mindenképpen ajánlom Meg Cabotot, fantasyt is írt, könnyed a stílusa. Anno nekem A neveletlen hercegnő naplója sorozat volt a kedvencem tőle, rengetegszer elolvastam. Ez naplóregény és romantikus.
Vagy: L. Molnár Edit: A sárga kanapé 1-2.
LOL-könyvek: [link]
Philip Beard: Kedves Zoe!
Kevin Brooks: Lucas
Marie Desplechin: Totál Titkos Naplóm sorozat
Rachel Renée Russell: Egy Zizi naplója
Louise Rennison: A macskám, a családom… és a fiúk
(az utolsó három mind napló-szerű)
/5-ös válaszoló voltam/
Inkább annak kéne örülni, hogy a tinik OLVASNAK, és ez nem azon bosszankodni, hogy miért pont ezeket a könyveket.
Btw Anyukám is elolvasott pár tinikönyvet és szereti is őket. Nem értem mi a bajXD
Tavi Kata-Sulijegyzetek
Kiera Cass-Párválasztó
Estelle Maskame-Dimily Trilógia
Kasie West : Szívességből szerelem
Kasie West : A távolság relatív
Kasie West : Szerelembe zárva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!